Dacă aș împrumuta o saltea de la studio, aceasta ar servi drept o barieră excelentă împotriva germenilor altor oameni și a mirosului picioruș.

Dacă aș împrumuta o saltea de la studio, aceasta ar servi drept o barieră excelentă împotriva germenilor altor oameni și a mirosului picioruș.

Dacă aș împrumuta o saltea de la studio, aceasta ar servi drept o barieră excelentă împotriva germenilor altor oameni și a mirosului picioruș.

De asemenea, mi s-a părut de-a lungul drumului că poți să bagi asta în geantă sau geanta peste noapte și să o folosești în locul unei covorașe în timpul călătoriei. (Deși nubby-urile ar putea fi puțin incomode pe mâinile și genunchii mei dacă sunt folosite pe un pardoseală dură.) Sunt vândut pe iaurturi SKIDLESS? Nu complet, și iată de ce: clasa de yoga este locul în care mă duc să-mi ușor mintea și să îmi întind corpul.

Chiar vreau să încep să bag cu mine o altă piesă (oarecum scumpă) de „lucruri”? Dacă aș împrumuta o saltea de la studio, aceasta ar servi drept o barieră excelentă împotriva germenilor altor oameni și a mirosului picioruș. Și dacă aș practica yoga Bikram (fierbinte), acest prosop ar fi indispensabil.

Dar, întrucât mi se pare că este mai fierbinte decât trebuie, probabil că nu se va întâmpla niciodată. Dar nu pot nega puterea de a ști că, dacă o folosesc, mâinile și picioarele mele transpirate nu se vor înmulți, indiferent de ce aș face. Este o vânzare puternică. Așadar, pot începe într-adevăr să-l învăț la clasă – doar timpul va spune.

Produs: iaurturi prosop de yoga SKIDLESS Categorie: Beneficii de echipament: Are o muncă excelentă de a ține mâinile și picioarele în loc, indiferent cât de transpirat. De asemenea, funcționează ca o barieră între dvs. și covorașele de yoga împrumutate cu germia. Bine și pentru călătorii.

Contra: este puțin costisitor, și încă un lucru de dus la clasa de yoga. Cost: 64 dolari la Yogitoes.com Sfat suplimentar: alegeți unul dintre colecția Deity sau Chinese Element, iar iaurturile vor dona o parte din încasări pentru fundațiile pentru copii, cum ar fi Sechen Charity Orphan School din Tibet și casa de copii Casa de Milagros din Peru.

Mantra motivațională pentru a vă trece prin cele mai dificile antrenamente din weekendul trecut, m-am luptat cu o cursă de 10K. Trebuie să recunosc, nu am fost instruit corespunzător pentru asta, dar nici vremea caldă și umedă nu a ajutat.

Am reușit să trec prin primii câțiva kilometri fără prea multe probleme, dar ultimii câțiva kilometri m-au testat cu adevărat. Știam dacă vreau să termin cursa, trebuia să-mi pun capul în joc și să mă întind mental, așa că am folosit niște mantre motivaționale pentru a mă ajuta să mă pompez.harmoniqhealth.com Iată câteva care m-au ajutat să ajung la linia de sosire!

De Tina Haupert 10 iunie 2013 Reclamă Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Tipărire Weekend-ul trecut, m-am luptat cu o cursă de 10K. Trebuie să recunosc, nu am fost instruit corespunzător pentru asta, dar nici vremea caldă și umedă nu a ajutat.

Am reușit să trec prin primii câțiva kilometri fără prea multe probleme, dar ultimii câțiva kilometri m-au testat cu adevărat. Știam dacă vreau să termin cursa, trebuia să-mi pun capul în joc și să mă întind mental, așa că am folosit niște mantre motivaționale pentru a mă ajuta să mă pompez. Iată câteva care m-au ajutat să ajung la linia de sosire!

Zoom de imagine Ești mai puternic decât crezi tu. Acesta este mantra mea de mers atunci când mă lupt cu un antrenament. Când sunt obosit și simt că renunț, îmi reamintesc că sunt mai puternic decât cred că sunt în acel moment.

Chiar și atunci când mă lupt serios, această mantră mă ajută să îmi dau un al doilea vânt. O spun din nou și mă jur că simt că mi se întăresc mușchii! Vei dori să renunți.

Nu te. Când mă lupt printr-un antrenament – poate că alerg pe un deal mare și abrupt – o să repet această mantră din nou, încă o dată, până mă simt mai bine. Știu că unele antrenamente ar trebui să fie grele și o să vreau să renunț, așa că îmi spun pur și simplu „nu”. Din anumite motive, acest cuvânt spune totul când vreau să renunț cu adevărat.

Cele mai bune lucruri din viață sunt cele pentru care lucrați cel mai mult. Dacă vreau să înregistrez personal la o cursă sau să zdrobesc un antrenament la CrossFit, îmi reamintesc că munca grea este necesară pentru a realiza lucrurile pe care mi le doresc cel mai mult în viața mea. Dacă ar fi ușor, nu ar conta la fel de mult pentru mine.

Reamintindu-mi că trebuie să depun efort și dedicație serioasă pentru a realiza ceea ce îmi doresc, mă ajută să mă împing chiar și prin cele mai dure antrenamente! Citiți zilnic blogul Tina de mâncare și fitness, Tort de morcovi „N”.

Citește mai mult: Ace That Race! 24 citate de inspirație pentru sănătateBeer, bikinis și Beethoven: Nu sunt cursele dvs. rutiere mediiJillian Michaels: Cum găsește inspirația Da, puteți rula o lecție puternică de 10K3 pe care o puteți învăța de la centenari Iată cum puteți curăța pantofii albi – indiferent dacă suntem pânză, piele sau piele de căprioară Am rugat experții să împărtășească cea mai bună modalitate de a curăța pantofii albi. De Susan Brickell 02 aprilie 2019 Fiecare produs pe care îl oferim a fost selectat și revizuit în mod independent de echipa noastră editorială.

Dacă efectuați o achiziție folosind linkurile incluse, este posibil să câștigăm comision. Reclamă Salvează elipsă Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare De-a lungul anilor, pantofii albi au devenit o capse de garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Aceste lovituri versatile se împerechează la fel de bine cu un tricou și denim ca și în cazul rochiilor și adaugă o atmosferă sportivă oricărei ținute. Unul dezavantaj? Încălțămintea albă prezintă fiecare zgârietură, zgârietură și bont, iar păstrarea lor alb strălucitoare poate fi o provocare. Cum începeți chiar să curățați pantofi albi – indiferent dacă sunt confecționate dintr-un material de stofă precum pânza, piele netedă sau piele de căprioară?

În timp ce s-ar putea să-ți speli hainele cu mâinile, aceasta este cea mai bună metodă de a-ți îngriji încălțămintea. Orice faceți, nu puneți pantofi sau adidași într-o mașină de spălat. „Asiduul nu poate deteriora numai tamburul mașinii de spălat, dar vă poate și deteriora pantofii și, în unele cazuri, înrăutățirea petelor”, spune Sean Perry, fondatorul companiei de curățenie din Londra, Neat Services.

Înălbitorul ar putea părea, de asemenea, un creier pentru menținerea loviturilor albe, dar poate fi prea puternic chiar și atunci când este diluat, spune Perry. În plus, înălbitorul îți poate strica încălțămintea, hainele și podelele dacă îl vărsai accidental. Sfatul lui?

Înscrieți-vă cu ajutorul unor produse mai blânde precum bicarbonatul de sodiu, oțetul alb și peroxidul de hidrogen. Credeti sau nu, pasta de dinti alba (ne place aceasta) este un alt produs de uz casnic accesibil, care poate ajuta la albirea petelor de adidași, spune Marieta Ivanova, expertă în curățare și îmbunătățirea locuinței pentru Fantastic Cleaners Brisbane. Trebuie doar să vă asigurați că pasta de dinți este o formulă cremă. (spre deosebire de un gel) și nu conține cristale de micro-curățare sau alte particule mici care ar putea deteriora țesătura. Pentru a folosi, udați-vă pantofii și aplicați pasta de dinți în mișcare circulară cu o perie curată.

După, lăsați pantofii să se usuce și îndepărtați pasta cu șervețele sau o cârpă umedă. Indiferent dacă sunt pânză, piele sau piele de căprioară (sau doriți doar să albiți dantele pătate sau talpa interioară galbenă), iată strategii susținute de experți pentru curățarea pantofilor albi.

RELATATE: Hailey Bieber tocmai a purtat adidașii de 80 de dolari de care aveți nevoie pentru vară Cum să curățați pantofii de pânză albă Jennifer Gregory, un brand manager pentru compania vecină Molly Maid, vă recomandă să completați o găleată cu un galon de apă, o ceașcă bicarbonat de sodiu și o picătură de detergent pentru rufe pentru curățarea și albirea pantofilor de pânză. Îndepărtați pantofii și înmuiați atât pantofii cât și șireturile în soluție timp de o oră. În continuare, folosiți o perie de curățare (sau periuță de dinți!) Pentru a freca interiorul și exteriorul pantofilor pentru a ajuta la eliminarea petelor și a mirosului.

În cele din urmă, clătiți bine pantofii și lăsați-le să se usuce înainte de a le spăla. Cum să curățați pantofii de piele albă Încercați să salvați o pereche de lovituri din piele albă? Folosiți un ștergător de curățare precum Mr. Clean Magic Eraser (14 USD pentru 8; amazon.com) pentru a ajuta la eliminarea petelor de suprafață, spune Dave Bowden, fondatorul blogului de stil Irreverent Gent.

Treceți peste pantof încet și bine, ștergând în cercuri urmând apoi lungimea pantofului de la vârf până la călcâie. Apoi, folosiți o ștergere separată pentru a trece peste talpă. Dacă găsiți zgârieturi în piele, încercați să le acoperiți cu lac de unghii alb, sugerează el.

Cum să curățați pantofii de piele de căptușeală albă Curățați încălțămintea din piele de căprioară acasă folosind un kit de curățare din piele de căprioară și nubuc (14 dolari pentru 3; amazon.com) sau un produs de curățare premium pentru pantofi de piele de căprioară (45 USD; amazon.com) pentru a îndepărta ușor petele din materialul delicat, spune Jennifer Rodriguez, ofițer șef de igienă la Pro Housekeepers. Un alt sfat?

Puteți folosi partea interioară a unei bucăți de pâine dure și vechi ca ștergătoare, adaugă Rodriguez. “Suprafața poroasă poate îndepărta cu ușurință murdăria, fără a deteriora pantofii.” Pantofi sport Pentru a menține adidași albi sportivi alba, curățați-le cu șervețele umede (10 USD; amazon.com) de fiecare dată când le purtați, ceea ce va ajuta la prevenirea acumulării de murdărie și praf. Dacă sunt deja ușor decolorate, ștergeți-le cu șervețele pentru bebeluși, frecați ușor materialul cu suc de lămâie (10 USD pentru 2; amazon.com) și lăsați-le să se usuce la aer, spun specialiștii de la Top Cleaners. într-o soluție de curățare precum Vanish ($ 18; amazon.com) timp de aproximativ 20 de minute înainte de spălarea mâinilor.

Mijlocii de culoare galbenă Puteți albi interioarele dingy, îngălbenite, cu un produs pentru păr ușor, precum SalonCare 40 (9 dolari; amazon.com), spune Gigi Rodgers, un artist de adidași care lucrează la renovarea pantofilor. Apăsați crema pe talpa interioară a pantofului cu generozitate. periați, apoi acoperiți zona tratată cu folie de plastic. Plasați adidașul lângă o fereastră însorită să se usuce la aer, lăsând-o să stea câteva ore sau până a doua zi dimineața. Îndepărtați plasticul, clătiți formula și uscați cu un prosop de rezervă.

Zgârieturi Dacă lacul de unghii alb nu ascunde zgârieturi pe pantofii albi, Rodgers recomandă să iei o bucată mică de șmirghel de 600 de grade sau mai mare (folosește șmirghel de 1500 de grade) și să o freci peste zgârietură pe pantoful de piele până la neted. Curățați zona zgâriată cu o minge de bumbac și o îndepărtare a lacurilor de unghii sau cu o acetonă 100% (3 dolari; amazon.com), care va îndepărta finisajul din fabrică de pe adidaș (este ceea ce doriți – nu vă panicați!).

Prinde o sticlă de vopsea Angelus Sneaker din piele în alb (8 dolari; amazon.com) și o perie de vopsea și aplică mai multe straturi subțiri până nu mai poți vedea zgârierea. Shoelaces Pentru a curăța pantofii albi, îndepărtați-le și așezați-le într-o chiuvetă umplută cu apă fierbinte și săpună și un pic de îndepărtare OxiClean Stain (13 $; amazon.com), spune Donna Smallin Kuper, organizator profesionist și expert în curățenie.

Lăsați șireturile să se înmoaie timp de cel puțin 30 de minute și apoi frecați-le împreună pentru a slăbi orice murdărie. În cele din urmă, clătiți și lăsați să se usuce cu aerul sau să vă aruncați cu o mulțime de rufe albe. RELATED: Cele mai bune 18 pantofi de alergare pentru femei, potrivit unui editor de fitness Care statin vă va scădea colesterolul?

24 aprilie 2012 Reclamă Salvare Pin Elipsă FB Mai multe Tweet Email Email iphone Trimiteți mesaj de tipărire text Image zoom (123RF) Lipitor (atorvastatin), Zocor (simvastatin), Crestor (rosuvastatin) și alte statine pot scădea dramatic nivelurile de colesterol care blochează arteria în sânge, o abilitate care le face extrem de populare în țara noastră bogată în colesterol. Cercetătorii cardiaci au estimat că aceste medicamente ar putea salva 1.000 de vieți în fiecare săptămână pentru fiecare 10 milioane de pacienți cu risc cu risc ridicat care le iau.

Un studiu efectuat la aproape 20.000 de pacienți a descoperit că, în urma unui atac de cord, administrarea unei statine poate preveni riscul de deces cu 25% în termen de un an. Printre pacienții care nici măcar nu au boli cardiovasculare, administrarea preventivă a statinei poate reduce riscul unui eveniment coronarian major, cum ar fi atacul de cord cu aproximativ 30%.

Când Denise Foley, în vârstă de 57 de ani, din Philadelphia, a trecut prin menopauză, colesterolul ei a crescut de la 160 la 240 de ani. Dar nu voia să ia medicamente pentru inimă. „Mi-am dorit foarte mult să îmi scad riscul fără droguri”, spune ea. „Am pierdut 30 de kilograme, am făcut exerciții fizice și am continuat o dietă vegetariană.

Dar pur și simplu nu am putut să-l înțeleg. “În urmă cu șapte ani, i s-a prescris Lipitor să-și controleze nivelul ridicat de colesterol. În scurt timp, a început să se simtă deprimat fără niciun motiv.” Am mers la o petrecere plină de prieteni buni și m-am așezat în colț și crede că toată lumea mă urăște, spune ea. Se dovedește că depresia poate fi un efect secundar al Lipitor.

Medicul ei a trecut la Zocor, pe care acum o ia cu succes. Colesterolul ei este într-un interval sigur. „Îmi fac griji pentru efectele pe termen lung ale acestor medicamente”, spune ea. “Știu, de asemenea, că fără medicamente, aș putea fi mort din cauza unui atac de cord sau a unui atac cerebral.” În decembrie 2006, aproximativ 13,1 milioane de americani aveau o rețetă pentru o statină, o creștere de 500 000 de pacienți în puțin peste un an.